Οι σιλό σε σχήμα χωνιού έχουν γωνία 45º ή 60º, που επιτρέπει στους κόκκους να ρέουν με τη δική τους ρευστότητα. Ωστόσο, οι κωνικοί πάτοι 45º χρησιμοποιούνται για κόκκους, ενώ οι κωνικοί πάτοι 60º χρησιμοποιούνται για τροφοδοσία, υγρούς κόκκους ή υλικά με χαμηλή ρευστότητα.
Οι σιλό με κωνικό πάτο παράγονται από 5 τόνους έως 1.000 τόνους. Γενικά, λειτουργούν σε κατάσταση συνεχούς εκφόρτωσης. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τα λειτουργικά κόστη κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους προτιμώνται αυτοί οι σιλό.
Έχουν αναπτυχθεί ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σασί και πλατφόρμες για σιλό με κωνικό πάτο. Αυτές οι μεταλλικές κατασκευές τοποθετούνται στο κάτω μέρος του σιλό για να προσθέσουν ύψος στη μονάδα σιλό. Αυτά τα συνδυασμένα συστήματα έχουν σχεδιαστεί για εύκολη και υγιεινή φόρτωση βαγονιών.
Η ποιότητα 8.8 & 10.9 πολύ ανθεκτικών βιδών decromat 500 χρησιμοποιήθηκε για να συνδέσει τα φύλλα και να αυξήσει την ανθεκτικότητα των σιλό.
Ειδική μόνωση έχει εφαρμοστεί στις συνδέσεις των φύλλων σιλό και της κεφαλής κώνου της οροφής για να διασφαλιστεί η αεροστεγανότητα και η υδατοστεγανότητα.
Οι ανεμιστήρες αερισμού είναι προσεκτικά προετοιμασμένοι για να καλύψουν τις ανάγκες σας.
Αυτοί οι ανεμιστήρες είναι πολύ αποδοτικοί και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα με κινητήρες που είναι βέλτιστα συμβατοί με τα μοντέλα σιλό.
Ο αερισμός του σιταριού στο σιλό είναι δυνατός μόνο με κατάλληλο εξοπλισμό αερισμού.
Η διάρκεια ζωής του σιταριού παρατείνεται με την παροχή φυσικού αερισμού με εξοπλισμό αερισμού WC.
Τα συστήματα αερισμού είναι σχεδιασμένα για να μειώνουν το ποσοστό ζημιάς του σιταριού, την περιεκτικότητα σε υγρασία και τη ζημιά από έντομα.
Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την ταξινόμηση σιμιγδαλιού σε εργοστάσια αλευριού και σιμιγδαλιού.
Ο προϊόν, του οποίου η ροή μπορεί να ρυθμιστεί, διανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του κόσκινου χάρη σε μια κουρτίνα.
Η διαδικασία απομάκρυνσης πραγματοποιείται με 2 ή 3 στρώματα τελόρας.
Με τον αεροδυναμικό αεραγωγό και τις βαλβίδες ρύθμισης αέρα, δημιουργείται ίσος κενού σε όλες τις επιφάνειες του κόσκινου, και προϊόντα με εκτεταμένες επιφάνειες προσκόλλησης, όπως το πίτουρο και το πίτουρο, αναστέλλονται από το κενό, απομακρύνονται από το προϊόν και ωθούνται στο κανάλι εξόδου.
Το προϊόν χωρίς πίτουρο (σιμιγδάλι) ταξινομείται σύμφωνα με το μέγεθος των κόκκων με τη βοήθεια κόσκινων.
Εξασφαλίζει τον καθαρισμό του κριθαριού, της σίκαλης, του θρυμματισμένου σιταριού, της βίκος και των σπόρων μαύρης γρασίδας στο σιτάρι.
Εκτελεί αυτόν τον καθαρισμό χάρη στο σφαιρικό τυπωμένο φύλλο μετάλλου που είναι προσαρτημένο στο σώμα με βίδες.
Καθώς αυτό το φύλλο περιστρέφεται, διαχωρίζει τα υλικά που θα επηρεάσουν αρνητικά την άλεση στο εισερχόμενο προϊόν, ανάλογα με τη διάμετρο της πίεσης της σφαίρας και τη σπειροειδή γωνία που δίνεται από το μοχλό ρύθμισης.
Η διαδικασία καθαρισμού πραγματοποιείται με 36 στροφές ανά λεπτό. Η μηχανή τριβής αποτελείται από τέσσερα κύρια μέρη, αυτά είναι:
Είσοδος σιταριού
Μέρος καθαρισμού σιταριού
Έξοδος καθαρού σιταριού
Έξοδος θρυμματισμένου σιταριού
Έχει ευρείες δυνατότητες χρήσης σε όλους τους τομείς όπου η χρήση κινητήρα είναι έντονη, όπως οι γραμμές παραγωγής, τα εργοστάσια, τα έξυπνα κτίρια, οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας, οι σταθμοί αντλιών.
Οι πίνακές μας έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία λειτουργίας και συντήρησης του MCC, με λύσεις που πληρούν τα πρότυπα για γραμμές παραγωγής και έλεγχο που απαιτούν έλεγχο διαδικασίας.
Η υποστήριξη του έργου μας, οι λύσεις που παράγουμε για συστήματα ελέγχου με συμβατικούς ή "ελεγκτές διαδικασίας", η γνώση και η εμπειρία μας είναι ένα σημαντικό προνόμιο που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού ή συστήματος στη σωστή θέση και οι ολοκληρωμένες λύσεις μας που κατασκευάζονται με ποιοτικό εξοπλισμό είναι μέρος της παράδοσής μας να επιτυγχάνουμε σημαντικά κριτήρια όπως η λειτουργική ασφάλεια και η αποδοτικότητα επένδυσης προς όφελος του τελικού χρήστη.
Οι ειδικοί KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή κατσαρολών και βιομηχανικών συστημάτων μαγειρέματος για την παραγωγή πρώτων υλών από φρούτα, λαχανικά και σάλτσες. Πλήρη συστήματα με φούρνο, ψυγείο, συμπυκνωτή, σωλήνες και βαλβίδες κατασκευάζονται σε ασκητική έκδοση, σύμφωνα με τις τρέχουσες απαιτήσεις. Ένα κεντρικό σημείο είναι η αποφυγή της μόλυνσης των προϊόντων λόγω της ανάπτυξης μικροβίων ή της διασταυρούμενης μόλυνσης μεταξύ των προϊόντων. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός βελτιστοποιημένου σχεδιασμού των εξοπλισμών, ειδικής σφραγίδας με ολισθαίνουσα δακτύλιο και μιας λειτουργικής συσκευής CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Προσαρμοζόμαστε σε κάθε πελάτη και κατασκευάζουμε για αυτόν ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις του.
Οι αναρροφητές έχουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης αέρα και κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη και ισχύς κινητήρα.
Οι αναρροφητές με διαφορετικές ικανότητες χρησιμοποιούνται συχνά στην αναρρόφηση καθαριστικών μηχανών σε Μύλους Αλεύρων.
Αυτός ο τύπος αναρροφητών χρησιμοποιείται επίσης για την αναρρόφηση καθαριστικών σιμιγδαλιών χαμηλής ικανότητας.
Λειτουργούν με ρυθμό ροής περίπου 300 m3/ώρα. Γενικά χρησιμοποιούνται σε μονάδες καθαρισμού μικρής ικανότητας.
Οι ειδικοί της KASAG είναι επαγγελματίες στον τομέα της κατασκευής μαγειρικών καζανιών και της παραγωγής βασικών υλικών φρούτων, λαχανικών και σαλτσών για βιομηχανικά συστήματα μαγειρέματος. Οι συσκευές μαγειρέματος, ψύξης, συμπυκνωτές, σωληνώσεις και βαλβίδες έχουν σχεδιαστεί με άσηπτο τρόπο σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις. Η πρόληψη της βακτηριακής μόλυνσης ή της διασταυρούμενης μόλυνσης είναι εξαιρετικά σημαντική. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της βελτιστοποιημένης σχεδίασης συσκευών, ειδικών μηχανικών σφραγίδων και λειτουργικών συστημάτων CIP (Καθαρισμός Εντός Θέσης).
Εστιάζουμε ειδικά σε κάθε πελάτη μας, παράγοντας ατομικά ή αρθρωτά συστήματα που ικανοποιούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Χάρη στον σχεδιασμό της στέγης με γωνία 300, διασφαλίζεται ότι ο σπόρος ρέει εύκολα στο σιλό. Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται πολύ εύκολη κυκλοφορία αέρα μέσα στο σωρό σπόρων στο σιλό. Οι στέγες κατασκευάζονται για να αντέχουν φορτία από 7000 kg έως 14000 kg. Οι σχεδιασμοί μας είναι σχεδιασμένοι να αντέχουν σε τυπικό βάρος χιονιού 154 kg/m² και σε τυπική ταχύτητα ανέμου 170 km/h.
Σιλό με ακτίνα από 3.65 m - 12.80 m διαθέτουν σύστημα στέγης με μία ενιαία ενισχυμένη στρώση. Αυτός ο τύπος στέγης μπορεί να αντέξει φορτία βαρύτερα από 907 kg (2000lb) και ζωντανά φορτία 78 kg/m2 (16 psf). Ένα σύστημα στέγης δύο σταδίων χρησιμοποιείται σε σιλό με ακτίνα 14.63 μέτρων ή περισσότερα. Αυτός ο τύπος στέγης είναι κατάλληλος για φορτία 4536 kg ή περισσότερα και είναι ανθεκτικός σε ζωντανά φορτία 122 kg/m2.
"Είθε οι Δημητριακοί σας να είναι ΑΣΦΑΛΕΙΣ"
Τα πάνελ της στέγης έχουν τριγωνικό σχήμα και τραπεζοειδές σχήμα και στις δύο πλευρές με βάθος 90 mm. Καλύμματα πρόσβασης στη στέγη είναι διαθέσιμα σε όλα τα συστήματα στέγης.
Η μηχανή ραδιοσκοπικής σάρωσης χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει τις ουσίες χαμηλής πυκνότητας από τα προϊόντα σιτηρών υψηλής πυκνότητας, όπως το σιτάρι, το κριθάρι, το καλαμπόκι και παρόμοια.
Διαχωρίζει ξένες ουσίες όπως σκόνη, άμμο και μικρούς σπόρους στο σιτάρι.
Το σιτάρι που εισέρχεται στη μηχανή από την είσοδο σιταριού γεμίζει στον δονητή και διανέμεται ομαλά σε όλο το πλάτος του αεραγωγού.
Εδώ, στο οριζόντιο κανάλι αναρρόφησης, το προϊόν διαχωρίζεται από τα υλικά χαμηλής πυκνότητας μέσω του διπλού ρυθμιζόμενου τοίχου του.
Ο ανεμιστήρας της μηχανής ραδιοσκοπικής σάρωσης είναι τοποθετημένος στο κύριο σώμα μέσω ρουλεμάν.
Το εξωτερικό σώμα είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα, και το πόδι καθώς και η έξοδος που βρίσκεται στο πόδι είναι τοποθετημένα στο σώμα.
Πίτσα έτοιμη σε 2 λεπτά
Με το PIÙTRECENTO, οι απολαύσεις του τραπεζιού μεγαλώνουν. Ο θάλαμος ψησίματος 80×90 εκατοστών προσφέρει περισσότερο χώρο για να ψήσετε περισσότερα πιάτα ταυτόχρονα, κάνοντάς την εξωτερική κουζίνα ακόμη πιο γρήγορη, πιο ευχάριστη και πιο ανέμελη. Ξεκινά και θερμαίνεται σε 10 λεπτά, και χρειάζονται μόλις 2 λεπτά επιπλέον για να ψήσετε εξαιρετικές πίτσες και πολλά άλλα.
Ο αεραγωγός είναι κατασκευασμένος από φύλλο μετάλλου.
Είναι δυνατή η ρύθμιση του επιθυμητού αέρα με αεραγωγούς.
Χάρη στο γυαλί μίκας, η διαδικασία καθαρισμού του προϊόντος μπορεί να παρακολουθείται καθαρά.
Ο αεραγωγός χρησιμοποιείται για να διαχωρίσει ξένες ουσίες που είναι ελαφρύτερες από το προϊόν με τη βοήθεια του αέρα. Τοποθετείται μπροστά από τον διαχωριστή απορριμμάτων και στην έξοδο του αποφλοιωτή.
Ο τροφοδοτικός πίνακας που βρίσκεται στην είσοδο του προϊόντος εξασφαλίζει ομοιόμορφη ροή αγαθών σε όλη τη διαδρομή.
Η πίσω κουρτίνα, η οποία κινείται καθ' όλη τη διάρκεια, επιτρέπει την προσαρμογή της διατομής του αεραγωγού όπως επιθυμείται μέσω ρυθμιστικών βιδών. Αυτή η ακριβής ρύθμιση της ταχύτητας του αέρα στον αεραγωγό εξασφαλίζει ότι οι ελαφρές ουσίες στους κόκκους που περνούν από τον αεραγωγό διαχωρίζονται στην επιθυμητή ποσότητα.
Μέτρηση της υγρασίας του ρέοντος πρώτου υλικού με υψηλή ακρίβεια.
Υπολογισμός της ποσότητας νερού που πρέπει να δοθεί σύμφωνα με την επιθυμητή ποσότητα υγρασίας σε lt/ώρα.
Έλεγχος της υπολογισμένης ποσότητας με τον ηλεκτρονικό μετρητή ροής νερού που είναι τοποθετημένος στο σύστημα.
Υπολογισμός σφαλμάτων από τον πίνακα ελέγχου του χειριστή.
Άμεση παρακολούθηση της υγρασίας του πρώτου υλικού σε %.
Δυνατότητα άμεσης παρακολούθησης της ποσότητας νερού που δίνεται σε lt/ώρα.
Δυνατότητα παρακολούθησης της ποσότητας νερού που πρέπει να δοθεί σε lt/ώρα.
Δυνατότητα παρακολούθησης της συνολικής ποσότητας νερού που έχει δοθεί σε λίτρα.
Δυνατότητα σύνδεσης του συστήματος με τον υπολογιστή οποιαδήποτε στιγμή και εκτέλεσης όλων των ελέγχων από τον υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να πλησιάσετε τη συσκευή.
Είναι μια μηχανή που λειτουργεί με ένα πλήρως συμπιεσμένο σύστημα αέρα και χρησιμοποιείται για να μετατρέπει το σιτάρι που προέρχεται από τη μονάδα καθαρισμού σε αλεύρι σε εργοστάσια αλευριού.
Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από φύλλο μετάλλου, και το υποσκελετό είναι πλήρως σκαναρισμένο στον πάγκο borvek για να διασφαλιστεί η παράλληλη διάταξη των σφαιρών.
Ελαστικές κλωστές τοποθετούνται κάτω από τις ολισθηρές επιφάνειες του κρεβατιού για να απορροφούν τις δονήσεις.
Οι ιδιότητες των κυλίνδρων που είναι εγκατεστημένοι στη μηχανή ποικίλλουν ανάλογα με το διάγραμμα και καθορίζονται σύμφωνα με τον σκοπό της απόκτησης της επιθυμητής απόδοσης αλευριού από το εργοστάσιο.
Όλοι οι έλεγχοι στη μηχανή γίνονται με τη βοήθεια βαλβίδων που διεγείρονται από αέρα και δεν υπάρχει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Ανάλογα με την ποσότητα του εισερχόμενου προϊόντος, οι βαλβίδες διεγείρονται, οι έμβολα κλείνουν και οι σφαιρικοί κόκκοι ενεργοποιούνται.
Χάρη στην πλάκα στους κυλίνδρους σιτηρών, η ποσότητα του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί και παρέχεται ροή ως κουρτίνα μεταξύ των κυλίνδρων.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι ποικιλίας ή «Καρακολίγιο» είναι λευκοί, ξηροί και σάρκινοι.
Συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενες θερμοκρασίες για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, ήδη καθαρισμένα και επεξεργασμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος διαθεσιμότητας: Μάιος/Αύγουστος
Συσκευασμένα σε σακούλες δικτύου 5 κιλών.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχόμενη θερμοκρασία
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Πρόκειται για σαλιγκάρια της είδους Helix Aperta με τον χαρακτηριστικό λευκό τους φελλό. Είναι ένα πολύ περιζήτητο και εκτιμημένο σαλιγκάρι, μια νόστιμη και τυπική τροφή σε όλες τις Πούλιες. Μία από τις πιο κοινές παραλλαγές είναι η εξής: τα σαλιγκάρια πλένονται, ο φελλός αφαιρείται και αφήνονται να μουλιάσουν σε νερό. Σε μια κατσαρόλα, σοτάρουμε πολλά ψιλοκομμένα κρεμμύδια σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο; προσθέτουμε στη συνέχεια αλάτι, πιπέρι, τα καλά στραγγισμένα σαλιγκάρια και μερικά φύλλα δάφνης. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι αρχίσει να ανεβαίνει στην επιφάνεια, ρίχνουμε ένα ποτήρι ροζ κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Αλατίζουμε και σερβίρουμε ζεστά.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
100% φυσικά σαλιγκάρια, ήδη καθαρισμένα και αποτοξινωμένα, έτοιμα προς κατανάλωση
Περίοδος εκπτώσεων: διαθέσιμα όλο το χρόνο
Συσκευασμένα σε κουτιά των 1kg έως 5kg
Ελάχιστη παραγγελία: 500 kg
Οι ανεμιστήρες εξαγωγής οροφής προλαμβάνουν την αλλοίωση των σιτηρών παρέχοντας αποδοτικό αερισμό. Αυτοί οι ανεμιστήρες υψηλής χωρητικότητας λειτουργούν ως ηλεκτρική σκούπα και απομακρύνουν τη σκόνη από τα σιτηρά σας.
Η πιο ιδανική μορφή αερισμού σιλό; Ενώ οι ανεμιστήρες αερισμού είναι σε λειτουργία, οι ανεμιστήρες εξαγωγής παραμένουν ανοιχτοί ανά πάσα στιγμή. Έτσι, ενώ τα σιτηρά αερίζονται πλήρως, ο υγρός αέρας αποβάλλεται εύκολα από το σιλό.
Οι φρέσκοι μας σαλιγκάροι Helix Aspersa Muller έχουν περιθωριοποιημένο κέλυφος, συλλέγονται στο φυσικό τους περιβάλλον, επιλέγονται και πιστοποιούνται για να διασφαλίσουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Τους αποθηκεύουμε σε ελεγχόμενη θερμοκρασία για να διατηρήσουμε τη διάρκεια ζωής τους.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ
Σαλιγκάρια 100% φυσικά, αποξηραμένα, καθαρισμένα και καθαρισμένα, έτοιμα προς κατανάλωση.
Διάρκεια διαθεσιμότητας: διαθέσιμα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.
Συσκευασμένα σε σακούλες των 4, 5 και 10 κιλών υγρού.
Βάρη: 12-15 γρ. (μεγάλο μέγεθος).
Δημιουργοί διαθέσιμοι για αναπαραγωγή.
Αποστολές σε παλέτες σε όλη την Ιταλία και την Ευρώπη σε ψυχρές θερμοκρασίες.
Ελάχιστη παραγγελία 800 κιλών.
Σκέψου σε χρώματα!
Επιλέξτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό χρωμάτων από τις διαθέσιμες επιλογές για τη δομή, τα πλαϊνά πάνελ και την οροφή. Σε αντίθεση με το "Garden", στην εξωτερική έκδοση "Garden COLOR", το καρότσι είναι ξεχωριστό από το σώμα του φούρνου και είναι εξοπλισμένο με μια διαφορετική κονσόλα οργάνων, καθώς και με τις τυπικές βαλβίδες καπνού και ατμού.
Οι ηλεκτρικοί ή αερίου υπερύθριοι φούρνοι είναι τόσο ποικιλόμορφοι και συγκεκριμένοι όσο και οι εφαρμογές για τις οποίες χρησιμοποιούνται. Η επεξεργασία ονομάζεται χρυσό για τις κρέμες, γκρατινέ για τα έτοιμα πιάτα, λιώσιμο για τα τυριά (πίτσες, κροκ-μινιόν,…), κρούστα για τα ψωμιά του τοστ, σιγοβράσιμο ή ψήσιμο για τα κρέατα, καραμέλωμα ή γλάσο για τα γλυκά και την ζαχαροπλαστική.